kontor.jpg
huydrogenfabrikken_om.jpg
kontor.jpg

OM OSS


Vi vil jobbe med kunder og produkter
som betyr noe for folk.

SCROLL DOWN

OM OSS


Vi vil jobbe med kunder og produkter
som betyr noe for folk.

Provinsen_yngve.jpg

YNGVE AASEN

KREATIV LEDER / GRAFISK DESIGNER

Yngve er designer med over 13 års erfaring innen film og identitet. I Provinsen er han ansvarlig for at alle prosjektene holder et høyt nivå og gjerne også sprenger noen grenser.

Med bakgrunn som designer i Norsk Filminstitutt er han spesialist på å fortelle historier ved hjelp av visuelle virkemidler.   

 

(+47) 99 00 42 61
yngve@provinsen.no

Linkedin

TONE LANGVIK

DAGLIG LEDER / GRAFISK DESIGNER

Tone holder styr på Provinsen, men er også designer med 10 års erfaring innen identitet, og strategi. Hun liker å samle tråder og lande gode løsninger. 

Etter 15 minutter som rockestjerne i New York, klarer hun ikke helt å slippe band-drømmen, men i mellomtiden trår hun til på teaterscenen om det er plass. (Sa noen raushetens tid?)

 

(+47) 99 00 42 65
tone@provinsen.no

Linkedin

Provinsen_martine.jpg

MARTINE ANDERSEN

GRAFISK DESIGNER

Martine kom seilende til Provinsen med en fersk designutdannelse i bagasjen og tar enhver utfordring på strak arm.

Hun holder hodet kaldt selv i komplekse prosesser, er full av idéer og grundig som få. Martine finner alltid en løsning og er designer til fingerspissene. Hun har en håndballspillers vinnerinstinkt og gir seg ikke før løsningen er perfekt.

 

(+47) 93 06 04 88
martine@provinsen.no

Linkedin

 
huydrogenfabrikken_om.jpg

HER FINNER DU OSS!


HER FINNER DU OSS!Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat, dele en idé eller for å høre hvordan vi jobber. Send oss gjerne din CV eller portfolio. 
Vi vil høre fra deg!


 

KONTAKT OSS PÅ

kontakt@provinsen.no
(+47) 99 00 42 65

BESØK OSS HER

Øraveien 2,
1630 Gamle Fredrikstad

 

Blender Collective

Like utenfor Gamlebyen i Fredrikstad ligger Hydrogenfabrikken, som består av et fellesskap av bedrifter innen design, arkitektur, kunst, illustrasjon, film, foto, tekst og strategi. 

Vi som holder til her har et unikt fellesskap og samarbeider mer enn gjerne over bedriftsgrensene, og det gir deg som kunde også tilgang på et stort nettverk av profesjonelle kreative tjenester!

www.blendercollective.no