Hva kan vi gjøre for deg?

 

VISUELL IDENTITET

Ved hjelp av designmetodikk hjelper vi bedrifter å utvikle en tydelig og ærlig visuell identitet. Ofte skal det skapes noe nytt, andre ganger er det behov for en liten oppjustering av designet. Uansett må det ha en strategisk forankring, for design skal fungere godt, ikke bare se bra ut, uavhengig av flate. Vi tar med kundene våre på denne designreisen, det er både veldig nyttig og hyggelig!

Se hvordan vi løste den visuelle identiteten til 
A-lab

PAKNINGSDESIGN

Vi elsker å være med på ferden fra idé til ferdig produkt! Ved hjelp av en analytisk og strategisk tilnærming, kombinert med en god porsjon erfaringsbasert magefølelse, sørger vi for at produktet står ut i mengden og trigger de rette følelsene hos kunden. Vi jobber helst med produkter som er gode eller nyttige, vi tror ikke på å pynte dårlige produkter for at de skal selge bedre. 

Slik ble designet på den gode appelsinbrusen Asina

 

LEVENDE BILDER

Vi lager tittelsekvenser og andre filmer som underbygger den visuelle identiteten og verdiene til en film, TV-serie eller en merkevare. Og vi er ikke redde for følelser!

Vi er også gode på å lage filmer som forklarer komplekse ting på en enkel måte, gjerne ved hjelp av animasjon. 

Se tittelsekvensen til NRK-serien NOBEL her

FOREDRAG

Vi elsker å snakke om kreativt entreprenørskap, om hva vi har gjort av lure og mindre lure ting i oppbyggingen av Provinsen.

Vi holder også gjerne foredrag om visuell identitet. Hva er det egentlig og hvorfor er det viktig å ha et bevisst forhold til sin visuelle identitet? 

Kontakt Tone om du vil booke et foredrag